Lid worden

Lid worden

De Heemsteedse Kunstkring (HKK) is een bruisende vereniging van enthousiaste kunst- en cultuurliefhebbers. Als lid van deze vereniging kunt u genieten van allerlei vormen van kunst en cultuur. Zo kunt u jaarlijks uw keuze maken uit een aanbod van circa veertig voorstellingen, variërend van toneel, dans en muziek tot cabaret.

Vinden deze voorstellingen plaats in Amsterdam, Hoofddorp of Velsen dan kunt u gebracht worden. Naast theatervoorstellingen organiseert de Heemsteedse Kunstkring ook leuke excursies naar musea, tentoonstellingen en andere interessante culturele manifestaties.

Meerdere malen per jaar vinden speciale Kunstkring-activiteiten plaats waarvan het traditionele Nieuwjaarsconcert in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Heemstede het meest bekende voorbeeld is.

  • De voordelen op een rij:
  • U ontvangt eind april het complete programma-overzicht en kunt dus ruim van tevoren thuis kaarten bestellen.
  • Reservering van bezoek aan voorstellingen via de Kunstkring is vrijwel altijd een garantie voor goede plaatsen in de theaters.
  • Voor een deel betaalt u voor de toegangskaarten gereduceerde prijzen.
  • Via een tiental opstapplaatsen in Heemstede reist u per bus naar de voorstellingen.

Klinkt dit als muziek in de oren, maar bent u nog geen lid van onze vereniging? Vraag dan snel een lidmaatschap aan via het nevenstaande formulier.

Voor het inschrijven vraagt de Kunstkring eenmalig € 10,- De contributie wordt jaarlijks tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld. Voor het seizoen 2023-2024 bedraagt de contributie € 30.00 per jaar. Partners en/of huisgenoten betalen € 25.00 per jaar per persoon.

Voor nadere informatie kunt u bellen met het secretariaat van de Kunstkring, telefoon 023-5281348 of mailen naar info@heemsteedsekunstkring.nl.

Wordt u lid samen met een partner, dan graag het formulier 2 keer invullen en verzenden.

    Zet hier met een klik een vinkje in het vakje. Met dit vinkje geeft u aan accoord te gaan met automatische incasso. Zonder dit vinkje is het niet mogelijk dit formulier in te zenden.

    Vragen gemarkeerd met * zijn verplichte ingaven.